Afișez singurul rezultat

Arata categoriile

Canvas personalizat cu fotografie

De la: 64,00 lei

Transforma fotografia preferata intr-un canvas unicat si gata de agatat pe peretele din living, dormitor sau din birou! Un canvas personalizat cu poza se poate transforma in cadoul perfect nu doar pentru propria locuinta, ci si pentru un prieten drag, un partener de afaceri sau, de ce nu, pentru un membru al familiei. Cu totii vor fi incantati sa primeasca un dar original si creativ, care nu a fost cumparat dintr-un mall sau dintr-un supermarket, ci gandit special pentru ei!

In plus, tablourile de tip canvas personalizat cu poza sunt printre cele mai indragite decoratiuni pentru amenajarile interioare moderne si pe buna dreptate: au marea calitate de a incalzi suprafetele monotone de perete, de a crea zone de focus vizual, de a balansa din punct de vedere cromatic si de a inchega conceptul de design interior folosit. Asadar, un canvas personalizat cu poza va fi cadoul ideal inclusiv pentru un prieten care e foarte pasionat de amenajari interioare.

Smile FOTO garanteaza calitatea fiecarui canvas personalizat cu poza – folosim doar materiale de calitate si tehnologii de imprimare de ultima generatie, iar comanda se face foarte usor, urmand cativa pasi simpli: ne trimiti imaginea prin formularul special, ne comunici daca exista anumite detalii de care vrei sa tinem cont, iar noi ne ocupam de restul!

Transforma-ti casa sau biroul intr-o adevarata oaza de relaxare si motivatie cu ajutorul unui canvas personalizat cu poza.

Citeste mai mult!