S.C. EDF S.R.L., denumita in continuare SMILE FOTO, respecta confidentialitatea oricaror date, informatii legate de utilizatorul inregistrat pe site, precum si a tranzactiilor efectuate de acestia, în conditiile si limitarile impuse de lege.

In conformitate cu prevederile Regulamentului General de Protecţie a Datelor (UE) nr. 679/ 2016 – RGPD sau Regulamentul, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SMILE FOTO prelucreaza date cu caracter personal in scopuri legitime, cu respectarea principiilor mentionate in continuare.

 

Cine suntem

Prezentul website este proprietatea S.C. EDF S.R.L., Cod Unic de Inregistrare RO14434905, Nr. Inmatriculare  J10/69/2002, capital social 262.000 lei, e-mail online@smilefoto.ro  

 

Cum protejam informatiile dumneavoastra

Va oferim spre utilizare un website securizat dezvoltat în tehnologii de ultima generatie. In cadrul website-ului s-a instalat un certificat de securitate (SSL). Accesul la panoul de administrare al website-ului si/sau la panoul de administrare al pachetului de gazduire se face doar de catre persoanele autorizate cu drepturi speciale de acces si sunt obligate să pastreze confidentialitatea datelor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza cu responsabilitate prin mijloace mixte (manuale şi automate), cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea, integritatea, disponibilitatea, transparenta si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

Procesarea plăților cu cardul la achiziționarea produselor din magazinul online Smile Foto (www.smilefoto.ro) este asigurată de Netopia Payments (https://netopia-payments.com/) folosind sistemul antifraudă 3D Secure.

 

De ce colectam informatii

In conformitate cu principiile Regulamentului si a legislatiei in vigoare, SMILE FOTO are obligatia de a prelucra cu responsabilitate datele personale care ii sunt furnizate.

SMILE FOTO foloseste datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

– Pentru personalizarea paginilor (de exemplu pentru afisarea continutului in limba selectata)

– Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.

– Pentru a ne ajuta sa cream și sa publicam continutul cel mai relevant pentru dumneavoastra.

– Pentru imbunatatirea securitatii accesului la serviciile oferite.

 

Confidentialitatea informatiilor

Nu dezvaluim informatii despre activitatea din cadrul site-ului nici unei terte persoane / entitati, cu exceptia institutiilor Statului Roman sau Comisiei Europene autorizate sa auditeze activitatea noastra.

Companiile terțe cu acces la informațiile utilizatorilor

Pentru ca procedurile de comandă și livrare să funcționeze conform așteptărilor utilizatorilor, Smile Foto oferă terților acces la anumite date personale strict necesare activității companiilor de livrare – Cargus, Nemo și DPD; la datele de plată solicitate de serviciul de procesare de plăți cu cardul – Netopia, cât și la datele necesare pentru serviciile de email marketing – Sendinblue.

Toate aceste date personale sunt colectate și prelucrate atât pentru posibilitatea de efectuare a comenzii și livrării produselor către clientul final, cât și în scopuri de marketing.

Ce date de trafic colectăm?

  • Adrese IP
  • Nume și prenume
  • Număr de telefon
  • Adresă de email
  • Adresă domiciliu
  • Cod poștal
  • Date de identificare companie
  • Comenzi realizate
  • Comentarii / Recenzii

 

Drepturile utilizatorilor

  1. Dreptul la informare – operatorul (Smile Foto) este obligat să aducă la cunoștință persoanei vizate informațiile cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal;
  2. Dreptul la acces de date – utilizatorul poate verifica oricând propriile informații cu caracter personal stocate în baza de date a Smile Foto, accesând secțiunea „Contul meu” a site-ului www.smilefoto.ro sau făcând o solicitare prin email la adresa online@smilefoto.ro
  3. Dreptul de intervenție asupra datelor – orice persoană vizată are dreptul de a obține de la operator, în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
  4. Dreptul de opoziție – persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment ca datele care o vizează  să facă obiectul unei prelucrări;
  5. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate;
  6. Dreptul de retragere a consimțământului;
  7. Dreptul de a se adresa justiției;
  8. Dreptul la portabilitatea datelor;
  9. Dreptul de a depune o plângere la autoritatea națională de protecție a datelor personale;

Pentru exercitarea oricărui drept al utilizatorilor menționat mai sus, vă recomandăm să ne contactați la adresa de email online@smilefoto.ro

 

Consimtamantul dumneavoastra

Utilizand site-ul nostru, sunteti de acord cu politica noastră de confidentialitate.

 

Utilizare cookie-uri

Colectam informatii nenominale de tip cookie-uri pentru a imbunatati experienta dumneavoastra in cadrul site-ului nostru.

Informatiile nenominale colectate sunt:

Browser-ul web

Sistemul de operare

Rezolutia dispozitivului

Limba browser-ului / sistemului de operare

Date si ora fiecarei actiuni

Adresa URL de referinta

Cuvinte cheie de referinta

Motoare de cautare de referinta

Pagina de intrare, pagina de iesire, pagini accesate

Timpul petrecut pe fiecare pagina

Erori generate in site

Cautari in cadrul site-ului web

Reguli privind accesarea site-ului

Utilizatorul accepta ca administratorul site-ului poate stabili reguli si limitari privind folosirea serviciilor. Accesarea serviciilor si a continutului anumitor sectiuni ale site-ului se realizeaza folosind numele de cont si parola.

Reclamatii si sesizari

In Romania institutia guvernamentala responsabila cu reglementarea protectiei datelor cu caracter personal se numeste Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, website www.dataprotection.ro , email anspdcp@dataprotection.ro