Cadouri personalizate pentru fini 1
Cadouri

Cadouri personalizate pentru fini

A fi nas de cununie sau botez este o „meserie” frumoasa, dar plina de responsabilitate. In momentul in care accepti acest rol iti iei angajamentul ca vei veghea asupra viitorilor fini si ca ii vei sustine si ajuta ori de cate ori este nevoie. Finii devin a doua familie, parte integrata a vietii, motiv pentru care, cu fiecare ocazie, ei trebuie celebrati asa cum se cuvine. Aniversarea nuntii, Craciunul, ziua de nastere sau onomastica sunt ocazii cu care nasii trebuie sa ofere cadouri personalizate pentru fini. Acest gest exprima nu doar afectiunea pe care o nutresc pentru fini, ci si placerea de a-i vedea mereu fericiti.

Cand vine vorba despre cadouri, dincolo de obiectele si produsele clasice reprezentate de lenjeriile de pat, prajitoarele de paine, aparatele de facut sandwich-uri sau cratitele de bucatarie, exista si alte variante care pot fi luate in calcul. Daca atat nasii, cat si finii sunt firi amuzante se poate merge cu incredere pe cadouri personalizate care sa starneasca hohote de ras si care sa ramana in amintire un timp indelungat!

Sfaturi de alegere a cadourilor personalizate pentru fini

Inainte de a porni in cautarea cadourilor pentru fini este necesar ca nasii sa tina cont de anumite aspecte. Urmatoarele sfaturi ii vor ajuta sa gaseasca cele mai bune idei de cadouri, care vor tine cont atat de bugetul disponibil, cat si de ocazie sau personalitatea finilor.

In ceea ce priveste bugetul, acesta trebuie stabilit de la inceput, astfel incat sa stii exact suma de bani pe care iti permiti sa o cheltui. Tine cont de faptul ca nu este nevoie de o suma generoasa pentru a face un cadou de suflet, care sa impresioneze!

Apoi, in functie de context, trebuie ales cadoul potrivit. Spre exemplu, de Craciun se pot oferi produse tematice, in vreme ce, pentru sarbatorirea aniversarii casatoriei, nasii pot alege cadourile personalizate.
In final, este necesar sa se ia in calcul si personalitatea finilor astfel incat personalizarea cadourilor oferite finilor va reprezenta un punct in plus. Astfel de obiecte vor ramane atat in amintirea nasilor, cat si a finilor, pentru un timp indelungat, aducand tot timpul zambetul pe buze.

Idei de cadouri pentru fini

Daca esti in pana de idei pentru cadourile finilor, poti arunca o privire peste lista de mai jos, in care, cu siguranta, iti vei gasi inspiratia.

O cana personalizata

Fina este o mare amatoare de cafea? Alege culoarea ei preferata si imaginea cu care doresti s-o surprinzi. Desi pare o cana obisnuita atunci cand este rece, este suficient sa torni lichid fierbinte pentru a se deschide la culoare reusind prin imaginea cu care a fost personalizata sa surprinda persoana care a primit-o. Acesta este un cadou practic, dar si amuzant in acelasi timp.

Un ceas personalizat

Poti alege sa le oferi finilor tai, un ceas de perete personalizat. Deoarece nu poti opri timpul si nici nu-l poti face sa curga mai incet este important sa incerci sa faci ca trecerea lui sa fie mai frumoasa cu ajutorul unui ceas personalizat care sa ne aduca aminte de cei dragi.

O perna personalizata

Prin intermediul unei perne personalizate, finilor li se pot scrie mesaje amuzante sau aniversare atunci cand li se ofera, devenind astfel cadoul perfect. Poti alege sa le personalizezi cu absolut orice iti doresti, fie ca e vorba de un peisaj preferat, de un model grafic, de un text haios, inspirational sau menit sa binedispuna.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai practice, cadouri personalizate pentru fini. Fara doar si poate, exista si alte idei de cadouri pentru fini din care se poate alege darul perfect. Cu putina atentie la detalii, nasii vor reusi sa le ofere finilor cele mai inedite cadouri, starnind, astfel, surprinderea lor.

Articole similare

Lasă un răspuns