10 Cadouri perfecte pentru Nuntă 1
Cadouri

10 Cadouri perfecte pentru Nuntă

10 cadouri perfecte pentru nuntă

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața prietenilor tăi, așa că dacă ai primit deja invitația, următorul pas este alegerea cadoului.
Un cadou pentru nuntă trebuie să fie memorabil și să le ofere mirilor ocazia să se bucure de gândul tău frumos.

Dacă nu ai participat, însă, la prea multe nunți, atunci cel mai probabil îți va fi destul de greu să decizi care ar putea fi cel mai potrivit cadou de nuntă pentru prietenii tăi.
O soluție ar putea fi să întrebi mirii ce își doresc să primească: în acest fel scad șansele să oferi un dar care s-ar putea să nu fie pe placul lor. Cu toate acestea, noi te sfătuim să alegi totuși să păstrezi elementul surpriză și să alegi singur(ă) darul.
Pentru a te ajuta, în cele ce urmează îți propunem să trecem în revistă împreună 10 cadouri perfecte pentru orice nuntă.

1. Cadou nuntă: un tablou canvas
Un tablou canvas poate fi un dar de nuntă extraordinar. Este memorabil, făcut special pentru miri și denotă faptul că ai alocat timp pentru a te gândi la un dar cu adevărat original.
Poți, de exemplu, să faci rost de o fotografie cu viitorii miri de pe rețelele sociale și să o transformi într-un tablou canvas spectaculos. Te putem ajuta și noi, așa că dacă iei în considerare această idee, dă-ne un semn și hai să creăm cel mai frumos cadou de nuntă pentru prietenii tăi!

2. Cadouri pentru nuntă: un city break romantic
Dacă vrei să oferi un dar practic și totodată inedit, poți alege să oferi și două bilete de avion dus-întors către o destinație romatică (Paris, Roma etc.).
De asemenea, poți să adaugi darului tău și un mic bilețel în care le spui mirilor că le oferi un city break romantic și că te-ai bucura dacă ar folosi biletele de avion pentru a-și crea câteva amintiri de neuitat în destinația romatică aleasă de tine.

3. Idei cadouri de nuntă: un voucher de casă nouă
Un voucher pentru electrocasnice se poate transforma într-un cadou de nuntă util și, totodată, original. Prietenii tăi vor avea nevoie în mod sigur de electrocasnice în noua lor casă, iar tu ai putea să profiți de această ocazie pentru a oferi ca dar de nuntă un voucher.
Aceste vouchere pot fi achiziționate de la orice producător de electrocasnice și au marele avantaj de a le permite mirilor să aleagă exact produsele care sunt pe placul lor.

4. Cadou nuntă: o experiență de tip photo booth
Dacă vrei să fii acel prieten care oferă un cadou cu adevărat inedit poți merge pe oferirea unei experiențe de neuitat. De exemplu, dacă știi că mirii nu au antamat deja un serviciu de tip photo booth, ai putea face tu acest lucru.
Un photo booth sau o experiență de tipul capsula timpului, cu recuzită amuzantă și inedită îi va bucura nu doar pe miri, ci și pe restul invitaților, așa că nu ai cum să greșești.

5. Cadouri pentru nuntă: obiecte gravate cu un mesaj special
O altă idee de cadou pentru nuntă: ce-ar fi să oferi obiecte gravate cu un mesaj special? Poți alege, de exemplu, un ceas pentru el și o bijuterie specială pentru ea (pandantiv, brățară etc.).
Mesajul gravat ar putea fi data în care are loc nunta, numele mirilor încercuite într-o inimioară sau, de ce nu, un mesaj mai personal, în cazul în care mirii îți sunt foarte buni prieteni.

6. Idei cadouri de nuntă: o cutie pentru fotografii
O idee frumoasă ar putea fi și o cutie pentru fotografii, eventual personalizată cu un mesaj care să le amintească mirilor de cea mai frumoasă zi din viața lor.
Te putem ajuta și noi cu realizarea unui astfel de dar special, așa că dacă iei în considerare această idee… nu ezita să ne dai de veste!

7. Cadou nuntă: refrenul piesei speciale a mirilor
Piesa pe care prietenii tăi vor dansa prima dată în calitate de soț și soție este una care le va fi mereu foarte dragă, așa că dacă știi din timp care este piesa aleasă, ai putea să profiți de acest lucru și să le dăruiești două bijuterii identice pe care să gravezi refrenul piesei.
E un dar care va aduce cu sine multe emoții și care va fi, cu siguranță, foarte apreciat.

8. Cadouri pentru nuntă: o sticlă de vin cu etichetă personalizată
Un cadou nuntă inedit ar putea fi și o sticlă de vin cu o etichetă personalizată, pe care să gravezi data în care mirii s-au căsătorit.
Poți adăuga chiar și un bilețel în care să menționezi că darul tău trebuie deschis cu ocazia nunții de argint, de exemplu.

9. Idei de cadouri de nuntă: Superman & Superwoman
Alte cadouri pentru nuntă care sunt mereu apreciate fac parte din categoria darurilor haioase. Ai putea să mergi, de exemplu, pe ideea de a dărui două caricaturi în care prietenii tăi sunt în rolul lui Superman & Superwoman.
Dacă mirii sunt și fani ai francizelor cu supereroi, le va plăcea cu atât mai mult cadoul tău.

10. Cadou nuntă: o hartă a stelelor

În lista cu idei cadouri de nuntă putem include și o hartă cu poziția exactă a constelațiilor în ziua în care prietenii tăi își unesc destinele.
Astfel de hărți sunt ușor de găsit la o simplă căutare pe Google și se pot transforma cu ușurință într-unul dintre cele mai spectaculoase cadouri primite de miri.
În concluzie, acestea sunt ideile noastre de cadouri pentru nuntă. Sperăm să să găsești printre ele darul perfect pentru prietenii tăi și nu uita că dacă optezi
pentru un dar original, creativ și personalizat, noi te putem ajuta să îl transformi în realitate.

Lasă un răspuns