Top 10 cadouri pentru fete 1
Cadouri

Top 10 cadouri pentru fete

Top 10 cadouri pentru fete

                      Uneori poate fi foarte dificil să oferim o surpriză apreciată și iubită persoanelor de sex feminin din viața noastră. Goana după cadouri pentru fete aproape că a devenit un soi de misiune imposibilă :). Cu toate acestea, pentru că știm cât de mult efort stă în spatele unui astfel de gest, ne-am gândit să te inspirăm cu un top 10 cadouri personalizate pentru fete, indiferent de vârsta acestora.

1. Tricourile personalizate sunt întotdeauna o idee bună, haioasă și practică. Acestea vor stârni amuzamentul atât fetei care va purta un astfel de tricou, cât și celor care o vor vedea purtându-l. La SmileFoto avem opțiuni de tricouri imprimate predefinite, atât cu texte și imagini alese de noi, dar putem personaliza tricoul și cu o imagine sau niște cuvinte despre care crezi că ar aduce zâmbete pe buzele sarbatoritei. În funcție de vârsta ei, poți opta atât pentru fotografii cu personajele preferate din filme sau desene animate, cât și cu replici sau mesaje de interes pentru ea.

2. Cănile personalizate sunt un obiect util, pe care persoana dragă îl va folosi des, așa că nu ai cum să dai greș cu o astfel de idee. Dacă este și o mare iubitoare de cafea sau de ceai, cu atât mai bine, se va delecta zilnic atât cu băutura preferată, cât și cu mesajul sau imaginea imprimată pe aceasta.

3. Pernele personalizate reprezintă un cadou ingenios, întrucât întrunesc mai multe funcții: sunt obiecte decorative care se pot integra ușor în designul unei camere, dar sunt și practice, fiind foarte utile când persoana dragă căreia i-o dăruim vrea să se odihnească sau să stea confortabil în fotoliu sau în pat. Dacă acesteia îi adăugăm și un mesaj interesant, amuzant sau cu care fata respectivă va rezona, atunci avem de câștigat cu toții!

4. Dacă sărbătorita noastră iubește animăluțele de pluș sau pur și simplu i se par simpatice, unul dintre acestea o va bucura Cu atât mai mult dacă pe tricoul animăluțului adăugăm o fotografie sau câteva cuvinte pline de sens pentru ea. Jucăriile de pluș personalizate sunt cadouri drăguțe pentru toate vârstele, ele sunt primite cu drag atât de către fetele mici, cât și de către cele mai mari.

5. Canvasul personalizat cu o amintire de neuitat sau cu cuvinte care să inspire și să ofere ocazia de a zâmbi și a se reseta în orice moment al zilei reprezintă un cadou minunat pentru o fată, iar ea cu siguranță îl va aprecia din toată inima. Cu valențe decorative, canvasul este o alegere elegantă de cadou: acesta poate fi o fotografie tip portret, un citat apreciat de sărbătorită, un peisaj sau o imagine cu celebrități, personaje dintr-un film sau animație celebră. Opțiunile sunt nelimitate, trebuie doar să te hotărăști!

6. Un cadou surprinzător, dar și foarte potrivit pentru o fată este un penar sau un portfard, ce poate fi personalizat în funcție de preferințele ei. Util și foarte spațios, acesta poate fi atât suport pentru pensule, acuarele sau culori, dar pot fi depozitate și cele mai importante articole de cosmetică pe care o fată ar vrea să le aibă mereu la ea, oriunde s-ar duce.

7. Placa de ardezie personalizată surprinde cu delicatețe un moment unic pentru sărbătorită, iar tu poți opta fie pentru o fotografie cu semnificație profundă pentru fata pe care vrei să o surprinzi cu acest cadou, fie cu un mesaj deosebit inscripționat pe placă. Aceasta va fi pe placul persoanelor îndrăgostite de natură, aspectul “raw” al tabloului ce pare a fi sculptat în piatră se va dovedi a fi un cadou unic și foarte apreciat.
8. Dacă vrei ca sărbătorita să se bucure de un cadou care să o și provoace să descopere rezultatul final, ideea rezolvării unui puzzle personalizat o va entuziasma. Se va bucura și de proces în sine, dar și de ceea ce va ieși după ce va descoperi ce fotografie sau ce mesaj se transpune în cadrul pieselor de puzzle.

9. Un ceas de perete va fi o bună ocazie pentru orice fată să-și amintească de tine sau de momentul cu semnificație aparte pe care vrei că ea să-l rememoreze de fiecare dată când se întreabă cât este ceasul. Asigură-te că alegi cea mai frumoasă fotografie sau cele mai inspirate cuvinte, ca să îi aduci mereu o bucurie în suflet persoanei dragi.

La Atelierul de Zâmbete de la SmileFoto suntem de fiecare dată entuziasmați să facem cadouri personalizate pe cinste și de care persoanele dragi să nu uite niciodată. Avem o mulțime de idei de cadouri pentru fete și nu ne limitam doar la cele din catalog, așa că hai să fim complicii unei surprize inspirate pentru o sărbătorită specială!

Articole similare

Lasă un răspuns