Cat costa sa iti faci un tricou personalizat? 1
Cadouri

Cat costa sa iti faci un tricou personalizat?

Tricourile personalizate sunt extrem de versatile. Le poti comanda pentru tine, pentru intreaga familie sau pentru a le oferi drept cadou persoanelor dragi. De asemenea, antreprenorii pot alege sa faca tricouri personalizate pentru angajatii din companie, fie ca parte din strategia de branding, fie pentru a semnala anumite promotii. Nu in ultimul rand, cei care asteapta cu nerabdare absolvirea facultatii sau a liceului pot apela la un serviciu de personalizare tricouri.

In ceea ce priveste ocaziile cu care pot fi purtate tricouri personalizate, in afara celor mentionate anterior se mai pot aminti Craciunul petrecut in familie, un eveniment important, asa cum sunt aniversarea sau ziua de nume, o cerere in casatorie sau Ziua Indragostitilor. Posibilitatile sunt nelimitate, deoarece tricourile pot fi personalizate asa cum iti doresti: cu un text sau cu o imagine reprezentativa.

Cum alegi un tricou personalizat?

Avand in vedere ca oferta de tricouri personalizate este extrem de vasta, trebuie sa stii exact ce sa alegi. Ideal ar fi sa alegi un produs ieftin si bun.

Astfel, recomandarea este sa fii atent la urmatoarele aspecte:
  • disponibilitatea unei varietati de marimi – daca vrei sa achizitionezi tricouri pentru un grup mai mare de persoane, este important ca furnizorul de tricouri personalizate sa aiba in stoc atat marimi mici, cat si marimi mari (2XL-3XL);
  • varietate de culori – unele imagini se potrivesc mai bine pe un fundal de o anumita culoare, iar posibilitatea de a alege nuanta tricoului este intotdeauna binevenita;
  • mai multe tipuri de tricouri – atunci cand vrei sa personalizezi tricouri pentru toata familia, trebuie sa ai la dispozitie atat modele pentru femei, cat si pentru copii sau barbati, care difera in functie de croi;
  • materialul tricoului – un tricou personalizat ieftin nu trebuie sa implice si un material de proasta calitate, iar bumbacul este cea mai buna alegere in privinta tesaturii, atat in privinta felului in care se comporta la purtari repetate, cat si in privinta accesibilitatii pretului, dar si prin prisma faptului ca este un material natural, prietenos cu pielea sensibila;
  • tricoul personalizat trebuie sa aiba un pret accesibil – acest criteriu de alegere este valabil indiferent daca alegi sa cumperi un singur tricou sau mai multe.

In momentul in care alegi tricouri personalizate, pe langa aspectele de mai sus este bine sa ai in vedere si platforma pe care vei plasa comanda. Aceasta trebuie sa fie cat mai intuitiva si sa iti permita sa faci cat mai multe alegeri. De exemplu, ar fi ideal sa poti alege pozitia si dimensiunea imaginii sau a textului cu care vei imprima tricoul.

Care este pretul corect al unui tricou personalizat?

Cu atat de multe criterii pe care este recomandat sa le ai in vedere atunci cand alegi tricourile personalizate, te poti gandi ca vei avea parte de un pret piperat. Ei bine, acest aspect nu este valabil intotdeauna. Pretul corect al unui tricou personalizat, cu print de calitate si dintr-un material bun, ar trebui sa fie de pana in 50 de lei. Trebuie sa stii ca pretul standard variaza in functie de dimensiunea imprimeului, insa diferentele nu sunt foarte mari. De exemplu, pentru un imprimeu de 20 x 30 cm, fata de imprimeul standard de 10 x10 cm, ai putea plati in plus 10 lei. De asemenea, daca vrei sa adaugi un imprimeu secundar, vei plati in plus tot in functie de marimea acestuia. Ai in vedere faptul ca in aceste preturi ar trebui sa fie inclus chiar si transportul! Mai mult, pentru comenzi care depasesc un anumit numar de tricouri, exista si discount-uri substantiale, de pana la 20%.

Daca ai nevoie de un produs ieftin, dar de efect, pe care sa il oferi intregii familii sau unui grup de prieteni, aceasta este alegerea pe care o poti face, fara ca bugetul sa iti fie afectat. Tricourile personalizate sunt o alegere ideala pentru un eveniment important, iar faptul ca sunt unice este un plus!

Lasă un răspuns