10 idei de cadouri cu care nu vei da greș 1
Cadouri

10 idei de cadouri cu care nu vei da greș

 

 

Cu toții întâmpinăm dificultăți atunci când vrem să alegem cadoul potrivit pentru cei dragi și ne dorim ca inspirația să ne aducă idei frumoase și care să rămână vii în mintea și în sufletul lor. Pentru cele mai inspirate idei de cadouri, care ne vor duce către crearea unor surprize memorabile, citește următoarele rânduri și fă o alegere specială.


Cadouri, cadouri, cadouri… alege inspirat!


Înainte de a alege un cadou, ne trec o mulțime de gânduri prin minte. Ne dorim ca persoana căreia i-l vom dărui să simtă că este ceva special, și nu ceva cumpărat doar pentru a marca momentul. Cum putem face persoana sărbătorită să simtă că este unică în ochii noștri și că dorim să îi facem o surpriză pe care chiar să o aprecieze?


Ei bine, exista un mod deosebit de a transmite celor pe care îi sărbătorim faptul că împărtășim cu ei o legătură specială, pe care o celebrăm și o prețuim, dincolo de a le oferi simple obiecte pe care ei și le-au dorit. E momentul în care putem puncta aspectul pe care îl iubim cel mai mult la ei sau motivul pentru care relația noastră este unică, oferindu-ne ocazia de a dărui un cadou personalizat, căruia să-i adăugăm o notă intimă, cu adevărat semnificativă pentru aceștia.


Așadar, ce gând dăruim odată cu un cadou personalizat? Faptul că ne-am implicat, am petrecut timp să îl alegem, să îl personalizăm într-un anume fel, investind energie și entuziasm în a crea surpriza perfectă. Cu un cadou personalizat nu vom da niciodată greș, iar persoana sărbătorită va știi că ceea ce am ales pentru ei este un mod de a face legătura noastră să fie mai puternică în timp.


10 idei de cadouri pe placul oricui


Cărui cadou îi va reveni această misiune grea? Mai jos, am vorbit despre cele mai frumoase idei de cadouri din care ne putem inspira.


1. O cană personalizată cu un mesaj amuzat, pe care sărbătoritul să îl vadă atunci când își bea cafeaua și cu care să își înceapă ziua binedispus poate fi o modalitate inspirată de a-i pune în valoare simțul umorului. Trebuie să fim însă atenți ca ideea transmisă să nu depășească vreo limită sau să fie înțeleasă greșit, pentru a nu rata scopul cu care cadoul a fost oferit. Pe de altă parte, un text profund îi va încălzi inima și îl va face să își reamintească de fiecare dată când bea din acea cană cât de mult contează pentru noi. Dacă nu ești inspirat în a alege un mesaj potrivit, poți opta pentru imprimarea unei fotografii expresive pe cană. De asemenea, pentru un efect inedit, o cană termosensibilă poate face ca rutina băuturilor fierbinți să fie un prilej bun de a aduce un zâmbet pe fața celor dragi, pe măsură ce imaginea sau textul cu dedicație apar pe suprafața cănii.


2. Pe același principiu, putem oferi un tricou sau un hanorac personalizat, fie imprimând un mesaj care să aibă însemnătate pentru sărbătorit, fie o imagine sau un
logo reprezentativ. Cunoscând pasiunile sale în materie de filme, muzică și alte preferințe, putem merge la sigur cu personalizarea unui tricou care să folosească repere din aceste categorii. Cu toate acestea, dacă vrem să marcăm legătura noastră specială, putem crea tricouri pereche, care se pot completa, unul pentru noi și unul pentru persoana aniversată. Acestea pot ilustra fie mesaje amuzante, care sunt complete numai când sunt purtate împreună, fie imagini sau ilustrații conexe, care să dea ideea de echipă, de parteneriat. 3. Un alt cadou personalizat, dar care poate fi îmbrățișat, iubit și păstrat cu multă dragoste, este un animăluț de pluș pe tricoul căruia vom insera, fie un mesaj drăguț, fie o fotografie cu impact pentru sărbătorit.


4. Pernele sunt un alt articol ce poate fi personalizat cu ușurință. Ele pot fi perne decorative, care să fie așezate oriunde în casă, pentru un plus de confort și de design, dar care să și transmită un mesaj drăguț și călduros, ca o îmbrățișare. Pe de altă parte, pernele cu paiete sau în formă de inimioară sunt deseori alese, precum și cele duble pentru cupluri, cu mesaje pereche. Și cele pentru copii vor fi un cadou deosebit, mai ales dacă vor fi personalizate în funcție de personajele din desene animate sau cu alte referințe speciale pentru aceștia.


5. O formă elegantă și inedită de a expune o fotografie pentru cei dragi este aceea de a o imprima pe o placă de ardezie. Cu un aer distins, diferit față de o poză înrămată clasic, placajul de ardezie poate fi ilustrat în orice fel posibil, invitându-ne la creativitate pentru a crea un colaj inspirat și cu o semnificație aparte pentru sărbătoriții noștri.


6. O bucurie dublă, inspirată atât de cadou în sine, cât și de descoperirea imaginii la final, poate fi dată de un puzzle personalizat, o fotografie care așteaptă să fie recompusă, piesă cu piesă, de către persoana aniversată.


7. Element decorativ distins, canvasul este o alegere inedită pentru un cadou personalizat. Fie că optăm pentru o fotografie specială, o ilustrație preferată de sărbătorit sau un mesaj cu dedicație, care să fie încadrat de un design concordant cu semnificația acestuia, dispunerea pe pânză a oricărei variante va fi o idee deosebită.


8. Un ceas de perete personalizat va fi un cadou apreciat, transmițând ideea că trecerea timpului poate face ca legătură cu cei dragi să fie mai puternică, iar amintirile voastre să fie retrăite prin intermediul acestuia. Un simbol al ancorării în prezent și a prețuirii momentelor cu cei dragi, ceasul personalizat va fi iubit de oricine.


9. Un breloc personalizat poate fi un cadou simplu, dar ingenios, care poate fi o ocazie să îi amintim celui drag de un anume moment sau de o replică sau frază ce are semnificație deosebită pentru el. Brelocurile pot fi personalizate în variante duble, în cazul cuplurilor, fiind o modalitate drăguță de a împărtăși cu cel drag un astfel de cadou.


10. Planșele sau fotografiile magnetice sunt și acestea o opțiune apreciată, întrucât, plasându-le pe frigider sau într-un loc în care pot fi văzute zilnic, ele aduc un zâmbet celor dragi și îi fac să rememoreze clipele petrecute împreună.


Pentru a face o alegere inspirată și pentru a te asigura ca surpriza pentru cei dragi este una inedită, te așteptăm să vizitezi un magazin online de cadouri plin de idei originale, pentru a te hotărî asupra cadoului perfect!

Articole similare

Lasă un răspuns