Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Smile Foto (www.smilefoto.ro).

Site-ul Smile Foto (www.smilefoto.ro) este operat de societatea SC EDF SRL, cu sediul in Buzau, str Marasti, nr.24 Buzau, Buzau, inscrisa in Registrul Comertului cu codul unic de înregistrare RO14434905,  numarul de inmatriculare J10/69/2002 și cu capital social în valoare de 262.000 lei. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Smile Foto (www.smilefoto.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Smile Foto (www.smilefoto.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Smile Foto (www.smilefoto.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Smile Foto (www.smilefoto.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Procesarea plăților cu cardul la achiziționarea produselor din magazinul online Smile Foto (www.smilefoto.ro) este asigurată de Netopia Payments (https://netopia-payments.com/) folosind sistemul antifraudă 3D Secure.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Smile Foto (www.smilefoto.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Smile Foto (www.smilefoto.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Magazinul online Smile Foto (www.smilefoto.ro) comercializează și livrează produse doar pe teritoriul României, în conformitate cu legile în vigoare.

Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiază de garanția legală de conformitate. Smile Foto își asumă respectarea neechivocă a mențiunilor făcute în art.  4 – pct. 1 lit.e din OUG 34/2014 și art. 5-18 din Legea nr. 449/2003 cu privire la garanția de conformitate pentru produsele de folosință îndelungată.

Magazinul nostru respectă standardele TRUSTED.ro și deține Marca de Încredere.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Smile Foto (www.smilefoto.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Smile Foto (www.smilefoto.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Intervalele orare în care administratorul Smile Foto (www.smilefoto.ro) poate fi contactat telefonic la numărul 0726 324 151 sunt următoarele: Luni – Vineri între 9:00 – 19:00 ; Sâmbătă între 9:00 – 14:00 ; Duminică între 9:00 și 13:00.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email online@smilefoto.ro.

Pentru a raporta o eventuală încălcare a drepturilor de autor sesizată pe site, ne puteți contacta direct pe adresa de email romeo.petre@smilefoto.ro .