In aceasta sectiune aveti detalii despre modalitatile si conditiile de returnare a produselor achizitionate de la Smile foto (EDF SRL).

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

Art. 12 mentioneaza ca produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care le-au insotit, impreuna cu o copie a facturii de achizitie, in termen de 15 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. S.C. EDF S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii prin transfer bancar (in contul indicat de client) in cel mai scurt timp posibil dar nu mai tarziu de 10 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acestei comenzi.

ATENȚIE! Returnarea sau schimbarea produselor trebuie făcută în termen de maxim 15 zile din momentul primirii comenzii plasate pe site-ul nostru. Produsele trebuie să fie în ambalajul original, să aibă toate etichetele, să nu fie spălate și să nu fie deteriorate în niciun fel. Toate taxele cu privire la returnarea produselor, returnarea banilor precum și retrimiterea unor noi produse vor fi suportate de către cumpărător.

Pentru a returna un produs, va rugam sa completati formularul primit in colet sau sa descarcati FORMULARUL DE RETUR, sa-l printati, sa-l completati si apoi sa-l trimiteti, scanat, pe email la online@smilefoto.ro, si de asemenea sa expediati originalul completat impreuna cu produsele returnate.

Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar cu imagine / nume / logo cerute de cumparator nu pot fi returnate.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. EDF S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Adresa pentru returnarea produselor este: SC EDF SRL (Smile FOTO), str. Unirii 203, bl. Centru, mun. Buzau, jud. Buzau, cod. 120218, tel. 0726324151

La primirea produselor comandate in cazul in care coletele nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

EDF SRL își rezervă dreptul de a refuza retururile care nu se încadrează în această politică de returnare si rambursare. Excepție fac doar cazurile în care produsele au defect de fabricație.