Afișez toate cele 2 rezultate

Arata categoriile

Ceas – model 3

79,00 lei Personalizare inclusă

Ceas – model 4

79,00 lei Personalizare inclusă

La fel cum fotografiile din telefon iti aduc aminte de persoanele la care tii, ceasurile se pot transforma in obiecte care aduc aminte de dragostea pe care ti-o poarta o persoana draga. Din pacate, nu putem opri timpul in loc si nici nu il putem face sa curga mai incet, insa putem face ca trecerea lui sa fie mai frumoasa cu ajutorul unui ceas personalizat care sa ne aduca aminte de cei dragi.

Poti alege ceasuri de perete personalizate fie pentru propria casa, fie pentru a face un cadou creativ si cu adevarat original persoanei iubite, unui membru al familiei sau, de ce nu, unui prieten foarte bun de care te leaga multe amintiri frumoase.

Gama noastra de ceasuri de perete personalizate este compusa din produse de calitate, care pot fi personalizate cu imagini ale celor dragi, cu peisaje in care sa evadezi atunci cand verifici ora, citate care te inspira sau orice altceva te face fericit(a).

Sfatul nostru: orice imagine sau text ai alege pentru imprimarea pe un ceas ceas personalizat, asigura-te ca este ceva care iti aminteste sa ramai ancorat(a) in prezent si sa te bucuri de momentul in care te afli acum. Timpul trece oricum si conteaza doar sa traiesti si sa te bucuri din plin de momentul prezent!

Descopera gama de ceasuri personalizate Smile FOTO, alege un model, incarca fotografia sau textul, iar de restul ne ocupam noi! Fara doar si poate, un ceas personalizat este un cadou original si creativ, care va aduce bucurie oricui il primeste!

Citeste mai mult!